Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via MetJou.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Ik ging al jaren van de ene datingsite naar de andere en heb heel veel dates gehad. Maar als je ouder wordt, weet je eigenlijk wel wat je wel en niet wil. Niemand is perfect,ik ook niet. Maar je bent gewoon kieskeuriger,wat normaal is. Ik wilde nog een laatste keer op een datingsite om het een laatste kans te geven. Laat ik nu juist iemand heb gevonden waar het direct mee klikte. Als ik in het verleden een date had,wist ik al na een uur of het iets kon worden. Nu wist ik het al binnen het half uur! Vreemd eigenlijk,maar ergens op de wereld loopt die ene rond. Dar ben ik nu van overtuigd. Dus aan iedereen op een datingsite; niet opgeven want vroeg of laat kom je die ene tegen waar je al zolang naar op zoek bent. Wij zijn nu super gelukkig en hopelijk mag dit eeuwig blijven duren! Op daten staat geen leeftijd. Iedereen zou dit eens moeten proberen! Bedankt dus voor deze datingsite!
Carine & Danny
Successverhaal van Jan & José
Ik heb mijn vriend hier gevonden. Het is een erg lieve man. Hij woont niet ver van mij vandaan. Hij vertelde mij dat hij sluismeester is en dat zijn schoonzoon dat ook is. Laat het nu zo zijn dat ik de ouders van zijn schoonzoon ken. Toen ik achter zijn adres kwam bleek dat een kennis van mij bij hem in de straat woont. Toeval!? Wat is de wereld toch klein. Ik vroeg of hij wilde chatten en dat deden we. Onze relatie gaat heel erg goed en we zijn nu een half jaar bij elkaar. En als het aan ons beiden ligt blijven we bij elkaar. Dank je wel!
Jan & José
Ik had me aangemeld omdat ik benieuwd was hoe zoiets gaat. Internetdaten was eigenlijk niet mijn ding maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik wilde er eigenlijk mee stoppen en toen kreeg ik een chat die anders over kwam dan andere die ik kreeg. Ik heb daar op gereageerd en na 5000 chat berichten ongeveer hebben we afgesproken. Er was meteen een klik en vanaf die dag zijn we bijna altijd bij elkaar. We hebben elkaar gevonden en het voelt heel goed. Bedankt!
Fred & Jolanda
Ik kan het iedereen aanbevelen. Een leuke en makkelijke site waar je een man of vrouw kunt vinden. Ik heb mijn partner gevonden en ben jullie dankbaar. We hebben nog geen foto van ons maar we zijn heel blij met jullie en bedanken jullie perfecte site. Ga zo door in de toekomst!
Rene & Rina
Ik heb dankzij uw site een leuke vriendin gevonden!
Marcel & Judith
Successverhaal van Linda & Will
Een paar maanden geleden kwam ik via Google op deze site. Daar zag ik een foto staan van een man; Wauw! Ik klikte de pagina en de foto aan en keek in de mooiste bruine pretoogjes die ik ooit in mijn hele leven had gezien! Pffff geweldig! En dat terwijl ik uiterlijk eigenlijk maar bijzaak vind. Ik dacht toen, wat heb ik te verliezen, en stuurde een knipoog. Ik had geen ervaring met datingsites, en wist dus ook niet of dit 'gepast' was als vrouw, maar goed, ik had het al gedaan. Niet zo heel veel later ontving ik een berichtje terug, alleen, als ik die wilde lezen moest ik wel lid worden en betalen. Ik zat even te twijfelen, ik dacht misschien is dit wel een truc van die datingsite, een knappe man erop in de hoop dat er vrouwen op af komen en gaan betalen. Maar ik kon niet lang denken, ik moest het bericht van deze man lezen. Ik heb dus betaald, en kon het berichtje lezen. Er stond dat de afstand wel enorm was dus ook wel een beetje een bezwaar, en dat hij graag een foto wilde zien. Ik heb na enig aarzelen dan toch maar een foto geplaatst, en kreeg meteen reactie terug! Dat ik niet had hoeven twijfelen er een foto op te zetten omdat ik een heel leuk koppie had. Ik bloosde enorm...haha. Ik kreeg veel reacties, heel veel, maar die hadden helemaal geen schijn van kans meer! We zijn begonnen met chatten, en al snel zijn we over gegaan op Facebook. Ik durfde eerst mijn naam niet te geven, omdat ik nog steeds argwanend was of dit niet toch een truc zou zijn van de site, een lokkertje. Hij gaf me toen zijn naam en ik heb hem opgezocht. We zijn gaan chatten, en het klikte meteen enorm! De volgende dag hebben we ons allebei meteen afgemeld van de datingsite, ik heb er dus maar een dag of twee op gestaan. Inmiddels zijn we enige tijd verder, en we zijn echt ontzettend blij met elkaar! Ik ben ervan overtuigd dat ik de liefde van mijn leven heb gevonden! Echt, Will is lief, enorm lief, en ook nog knap en attent! De afstand is wel lastig inderdaad, maar dat lossen we in de toekomst wel op. We zijn elk weekend samen, en spreken elkaar elke dag! Het gaat ons samen lukken! Wij gaan samen oud worden in heel veel liefde! Dus helaas dames; de ideale man heb ik nu, sorry en succes met het zoeken naar een man die in de buurt komt van mijn Will, de beste heb ik al!
Linda & Will
Twee dagen na mij inschrijving reageerde Marco en we kwamen in gesprek met elkaar. Hij woonde in dezelfde stad waar zijn autogarage zit. Ik moest een nieuwe autoband hebben en ben toen naar Marco gegaan. Toen ik hem zag was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wat zo grappig was hij werd zo'n klungel en liet steeds alles uit zijn handen vallen. Toen mijn auto klaar was en ik weg wou gaan kreeg ik zijn kaartje. Toe ik thuis kwam heb ik hem gelijk ge-smst. We hebben heb nog nooit zo veel ge-smst. De volgende dag ben ik na hem toe gegaan en heb hem gezoend. We zijn smoor verliefd op elkaar dit hebben wij nog in geen jaren gevoeld. Ik kan nu al zeggen hij is de ware voor mij is, bedankt!
Lilian & Marco
Het is misschien nog wat te vroeg om erover te schrijven maar er zullen er velen zijn die dit herkennen. Ik zit sinds 4 dagen op deze site maar na een dag al melde zich een man. Ik schrok me dood, wilde wel graag een partner maar wat moest ik daar nu weer mee aan? Nu ja mailtje terug gestuurd en weer een teruggekregen, op de chat en na 2 dagen telefoonnummers uitgewisseld. Voor mij voelt het super, hij moet er denk ik nog aan wennen, probleem is de afstand, maar zeker is dat we samen er voor willen gaan. Ik was altijd heel erg tegen op datingsites maar dat ik hier nu die man tegen moest komen die me weer het gevoel gaf dat het leven de moeite waard is, nee dat had ik niet verwacht en zeker niet na 1 dag al, ik hoop hem dan ook snel te ontmoeten.
Herma & Rini
Enige tijd geleden heb ik een hele leuke vrouw ontmoet. Zij is 52 jaar en ik 45 jaar. Ik had haar profiel bekeken en zij bekeek mijn profiel. Alleen naar elkaars foto te kijken en het was liefde op het eerste gezicht. En nog dezelfde avond begonnen we te chatten met elkaar. De klik was er meteen. Zij is wel een paar jaartjes ouder dan ik, maar dat vond ze niet erg. Daarna zijn we verder gegaan op de webcam, en de klik werd steeds sterker. We hebben elkaar gezien en we hebben besloten om verder te gaan. Twee keer in de week chatten we met elkaar en in de weekenden is ze bij mij of ik bij haar. Het gevoel wat ik heb voor haar is heel sterk, en ook andersom. Ik ben blij dat ik op deze site toch nog iemand heb gevonden. Na 3 maanden was het raak en nu maar afwachten wat de toekomst voor ons verder in petto heeft. Het is een leuke site en ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!
Erwin & Margriet
De dag na mijn aanmelding reageerde er een vrouw op mijn profiel. Na enige mailtjes over en weer, hebben wij een afspraak gemaakt. Deze ontmoeting was zo leuk, dat wij besloten door te gaan. Wij wensen iedereen geluk bij het vinden van een partner.
Rentz & Malva
Ik dacht dat hij niet bestond, mijn prins op het witte paard!
Ik heb er hier niet lang naar hoeven te zoeken. Ik kwam hem hier tegen, hij sprak me aan en zo is het verder heel goed gegaan! Hij heeft dan wel geen wit maar wel een zwart paard.
Ik heb de ware echt gevonden, ik wist niet dat dromen echt bestonden!
suzan & samir
We hebben elkaar hier ontmoet en hebben vanaf het begin een klik. We zijn helemaal gek op elkaar en hebben zelfs al toekomstplannen. Wordt vervolgd...
...Mijn vriend en ik staan al bij jullie in de succesverhalen. Inmiddels verwachten we over 5 weken ons eerste kindje samen. Dankzij jullie zijn we elkaar tegen gekomen en we zijn jullie erg dankbaar.
Dorise & Edwin
wat een ontmoeting, wat een klik! We zijn zo blij met elkaar. Hij stond er pas één dag op, vond mij en we hebben nooit meer rondgekeken. Het voelt zo goed en we zijn zo verliefd. Ook met de kinderen zit het heel goed. We kunnen het maar niet geloven, wat hebben we het fijn. Hartelijk dank!
Jolanda & Tonio
Eigenlijk had ik niet zoveel vertrouwen meer in het vinden van een leuke partner via een dating-site. Mijn eerste dag op deze site reageerde een hele leuke sympathieke man die met serieuze vragen kwam. Wij hebben via de site leuke berichten met elkaar uitgewisseld en hebben elkaar daarna vrij snel gebeld. De gesprekken liepen zo leuk dat wij elkaar al snel hebben ontmoet (hij kwam onverwachts op mijn werk langs). Dit was zo positief dat wij nu al een leuke relatie hebben. Vanwege de afstand voorlopig eerst in de weekenden. Dit is al zo leuk, het voelt aan alsof het meer kan gaan worden van beide kanten. Ik heb slechts twee weken op de site gestaan maar al bij de eerste reactie mijn man gevonden.
Bedankt lieve site!
Linda & Paul
Wij hebben elkaar in vorig jaar oktober via deze site ontmoet. Het ging zo goed dat we in januari al zijn gaan samenwonen. Op 3 augustus gaan we trouwen en wij verwachten eind oktober samen een kleine. Binnenkort getrouwd en een baby, zonder jullie site was dit nooit gebeurd. Bedankt!
Richard & Dieneke
Successverhaal van Manon & Marcel
Ik kreeg een bericht van popeye29 en heb daarop gereageerd. Het klikte eigenlijk meteen heel goed en we hebben snel iets afgesproken om elkaar te ontmoeten. Hij kwam met een heel leuk idee, namelijk dat hij mij een uitgebreid ontbijt kwam brengen wat ik echt ontzettend leuk vond. Wat ik enorm waardeerde is dat hij gelijk vroeg wat mijn oudste zoon wilde hebben voor het ontbijt omdat die op dat moment thuis was. Die zaterdag kwam hij inderdaad met een hele tas vol met spullen om een heerlijk ontbijt te maken. Het werd een ontzettend leuke dag. Vanaf dat moment kwam hij elk weekend en op dit moment zijn wij nog steeds bij elkaar en zijn we echt een soort zielsverwanten. We zijn aan het kijken om lekker samen op vakantie te gaan en denken er zelfs aan om samen te gaan wonen. Maar eerst binnenkort lekker weer samen een weekendje genieten in een Belgisch kasteel wat nu een hotel is.
Manon & Marcel
Successverhaal van Wil & Gerrit
Hallo. Ik heb via deze site een paar keer een date gehad en de laatste was het helemaal. De eerste ontmoeting ging zo soepel, het klikte meteen. Ik was nog niet verliefd, maar Gerrit wel. Na de 2e ontmoeting ging er iets door mij heen, de vonk was er ineens. Wij hebben heel veel gepraat, en doen dat nog steeds. Wij kennen elkaar nu 2 weken, en hebben zaterdag een vriendschapsring gekocht. Hij is zo vreselijk lief, en dat komt van 2 kanten. Wat is het fijn om weer verliefd te zijn. En wij hebben er een heel goed gevoel over. Hij is nu bij mij tot Zondag. Als dit geen echte liefde is? Hij is 58 jaar en ik 60 jaar. Dit is toch geweldig. Wij hebben een LAT-relatie maar gaan misschien volgend jaar als het goed gaat samen wonen. Wat een heerlijk gevoel is dit. Ik ben erg gelukkig met hem, een lot uit de loterij!
Wil & Gerrit
Ik heb eindelijk iemand gevonden waarbij ik totaal mezelf kan zijn. Wat een geweldig gevoel! Hartstikke bedankt!
Reneé & Elmer
We hebben elkaar ongeveer 2 weken geleden leren kennen via deze site. Ik kreeg een berichtje met een hele lieve tekst en dat hij misschien te oud was voor me. Nou, integendeel hoor hahah. Meteen gereageerd natuurlijk en na 4 uur te hebben gekletst hebben we MSN-gegevens uitgewisseld.
Ik wist meteen: "dit is hem". We hebben iedere dag wel een paar uur contact gehad en het was net of we elkaar al jaren kenden! Na een paar dagen hebben we ook onze telefoonnummers gedeeld. Na een week zat ik al bij hem op de bank. En weer een week later is hij al een weekend bij mij geweest. We vinden elkaar echt heel erg leuk, het klikt geweldig en we hebben veel gemeen met elkaar. Zoals wij het noemen: het was LIEFDE OP HET EERSTE BERICHT! Wij hopen nog vele jaren gelukkig te zijn.
Arti & Lisa
Hallo, dankzij jullie site heb ik een hele leuke date gehad en daar een relatie aan over gehouden. Daar ben ik heel blij mee. Het is mooi dat deze site bestaat. Ik wens jullie veel succes met de site.
Annika & Marije
Ik heb mijn vriend leren kennen via met jou.nl , ik ben anders niet zo van het daten via de computer maar schreef mij in voor de grap samen met een kennis. Ik kreeg 2 berichten van mijn partner, ging ze lezen en we hebben contact gehouden voor ongeveer twee weken via met jou.nl . Daarna telefoonnummers uitgewisseld en een week daarna ben ik naar hem toe gegaan en hebben we een ommetje in een park gemaakt, en ik wist het dit is hem. Inmiddels gaan we vandaag precies een jaar met elkaar en zijn dolgelukkig.
Tineke & Raymond
Successverhaal van Agnes & Ronald
Beste medewerkers, ik 42, hij 46 en allebei een lange relatie achter de rug. We waren zeker niet op zoek naar een vaste relatie, maar nieuwe mensen leren kennen was nooit weg! De virtuele klik was er al direct, na onze eerste ontmoeting...BAM!! Liefde op het eerste gezicht. Zoiets speciaals en dat op ons pad! We zijn nu ruim 2 maanden verder en de vlinders fladderen nog steeds hevig in onze buiken. Bedankt! Groeten Agnes & Ronald
Agnes & Ronald
Successverhaal van Remon & Kelly
Vijf jaar geleden leerde ik een jonge dame uit Belgie kennen via jullie site. Al die tijd hebben we veel gemaild via de site, gebeld, op msn gezeten en gesmst. Vorig jaar zomer is ze vanuit Belgie hierheen gekomen en niet meer weg gegaan. Nu zijn we getrouwd en krijgen we in oktober een kleine. Foto's van onze bruiloft hebben we meegestuurd. Dit allemaal dankzij jullie.
Groetjes Remon & Kelly
Remon & Kelly

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!